ARRANGØRER

Cannonball arrangeres af Frederik Schnoor og Erling Daell, der begge er hardcore rockfans.Frederik Schnoor er musiker, festivalarrangør, booker, PR-mand og spiller bl.a. i Freddy And The Phantoms. Han står bag Kun For Forrykte Festival.  


Erling Daell har udgivet to albums med The Bullhounds og har rocket til på den gode side af 1000 koncerter gennem livet fra The Rolling Stones til obskure punkkoncerter i besatte huse i Berlin. Derudover er han bl.a. bestyrelsesformand i Harald Nyborg.


”Der er masser af gode heavy- og metalfestivaler i Danmark. Vi er selv inkarnerede rockfans og ville gerne fyre den af på en rendyrket rockfestival. Da vi ikke kunne finde lige dén festival, besluttede vi os for at lave den selv!”


- udtaler arrangørerne og fortsætter : 


”Festivalen bliver  et nyt fristed for hårdtpumpet  rock ’n’ roll , som lugter af garage, psych og anarkistisk energi. Vi går efter helstøbt oplevelse og stemning, hvor der udover musikken vil være masser af rocklir. "  


HISTORIE

Cannonball blev afholdt første gang som et endags rockevent i Næstved den 21. maj 2022 med D-A-D, Kellermensch og The Sandmen som hovednavne.

ÅBNINGSTIDER

Cannonball 2024 er åben fra kl. 15.00-01.00 den 27. og 28. september med forbehold for ændringer.  


MAD OG DRIKKE
K.B. Hallen serverer et bredt udvalg af øl, vin, spiritus og ikke-alkoholiske drikkevarer. Der vil forefindes et par streetfood boder foran K.B. Hallen under festivalen og ellers henviser vi til det brede udvalg af restauranter og spisesteder på Frederiksberg. Se yderligere på

https://kbhallen.dk/praktisk-information/


HANDICAPFORHOLD

Se K.B. Hallens info:

https://kbhallen.dk/praktisk-information/


GARDEROBE, TOILETTER OG ØVRIGE RETNINGSLINJER 

Se K.B. Hallens info:

https://kbhallen.dk/praktisk-information/


OFFENLIG TRANSPORT


S-tog
Stationen K.B. Hallen (linje F) ligger 100 meter fra K.B. Hallen. Stationen Peter Bangs Vej (linje C) ligger 700 meter fra K.B. Hallen.

Metro
Nærmeste station er Flintholm, hvorfra linje F kører til K.B. Hallen på få minutter.

Bus
Linje 9A stopper ved Sønderjyllands Allé 200 meter fra K.B. Hallen.


PRIVAT TRANSPORT 


Cykel
Fra Rådhuspladsen/Vesterbro tager det ca. 15 minutter på cykel og 25 minutter fra Østerbro. Der er 500 cykelparkeringspladser foran K.B. Hallen.

Bil
Ved K.B. Hallen er der et begrænset antal betalingsparkeringspladser.

Taxi
Taxi skal bestilles til Peter Bangs Vej 147.


KONTAKT 

info@cannonballfestival.dk